Myrskylän Savu tarjoaa makuelämyksiä, joilla arki muuttuu juhlaksi ja juhla vielä paremmaksi! Kalansavustusperinteen juuret ovat Myrskylässä syvällä aina 1990-luvun alun vuosissa. Perinteiden koulimat työtavat yhdistettyinä nykyaikaisten teknologioiden suomiin mahdollisuuksiin kantavat vahvasti liiketoimintaa niin tänä päivänä kuin myös tulevina vuosina.
Kaiken tekemisen sydän ja toiminnan tavoite on lopputulos, joka palkitsee: niin laadultaan kuin maultaan ensiluokkainen savukala, joka on saanut hienon arominsa kypsyessään lempeästi leppä- tai pyökkisavussa. Savukaloissamme ei käytetä lisä- tai säilöntäaineita, ainoastaan merisuolaa ja joissakin kalajalosteissa lisäaineettomia mausteita.
Koti, ihmissuhteet, paikallisuus, perinteet – siinä on hyvä perusta elämälle ja yrittämiselle, ja näille arvoille Myrskylän Savu on rakennettu.
Haluamme valmistaa ja tarjota ensiluokkaisen laadukasta ja maistuvaa savustettua kalaa. Sen reseptinä on rakkaus lajiin, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, vankka ammattitaito ja vuosikymmenten aikana kartutettu kokemus alalta.
Lopputulos palkitsee: uunista tulee ulos satumaisen hyvää savukalaa!
Koti, ihmissuhteet, paikallisuus, perinteet – siinä on hyvä perusta elämälle ja yrittämiselle, ja näille arvoille Myrskylän Savu on rakennettu.
Haluamme valmistaa ja tarjota ensiluokkaisen laadukasta ja maistuvaa savustettua kalaa. Sen reseptinä on rakkaus lajiin, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, vankka ammattitaito ja vuosikymmenten aikana kartutettu kokemus alalta.
Lopputulos palkitsee: uunista tulee ulos satumaisen hyvää savukalaa!
Voidaksemme tarjota asiakkaillemme maistuvia kalaelämyksiä myös tulevaisuudessa, on meidän toimittava vastuullisesti jo tänään.
Vastuullisen toiminnan kulmakivi on tuoteturvallisuus ja tuotantoprosessimme noudattavat kulloinkin voimassa olevia elintarvikesäännöksiä. Seuraamme WWF:n kalaopasta raaka-ainevalintoja tehdessämme, ja pyrimme aktiivisesti minimoimaan jätteiden sekä hävikin määrän tuotantomme eri vaiheissa.
Panostamme myös ekologisiin pakkausmateriaaleihin, joista hyvänä esimerkkinä ilmastoystävällinen kalalaatikko – Stora Enson EcoFishBox™. Lopputuotteidemme pakkaukset voidaan kierrättää. Myrskylän Savu pyrkii yrityksenä hyödyntämään ensisijaisesti lähialueen toimijoiden tarjoamia palveluita. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme uusia toimintatapoja, jotka lisäävät elinympäristömme ja yhteiskuntamme hyvinvointia.
Osoite ja puhelinnumero
Kylänpääntie 45
020 735 2730
Olemme avoinna
Ma – To
9 – 16
Pe
9 – 18
La
9 – 14
Tuttu maku Myrskylästä
🐟 Myrskylän savu on tunnettu herkullisesta savukalasta, jolla arki muuttuu juhlaksi ja juhla entistä paremmaksi. Tuotteemme laadun perusta on tarkoin valituissa ja puhtaissa raaka-aineissa, unohtamatta tinkimätöntä laatua savustamisessa. Ehkä tunnistatkin jo tuotteemme kaupan kylmähyllystä?
Lue lisää esitteestämme 👉 💻
www.esitteemme.fi/myrskylan_savu/WebView
🤝 Esite on tehty yhteistyössä kumppaniemme kanssa:
Finnvacum
Nordic Trout
Myrskylän kunta
Clean Key
VSV Finland
#myrskylänsavu #jssuomi #savukala
... Lue lisääLue vähemmän
Palvelemme Myrskylän kalapuodissa myös pääsiäisviikolla.
Pääsiäisenä ruokapöytään on saatavilla satumaisen hyvää lämminsavustettua lohifilettä tai filepalaa tarjoushintaan 26,50€/kg (norm. 34,50€/kg). Lämpimästi tervetuloa ostoksille!
... Lue lisääLue vähemmän
Iloksemme ilmoitamme, Myrskylän savun satumaisen hyvää savukalaa pääsee nauttimaan nyt rakkaudella tehtyjen ruokien merkeissä myös Kulmassa. Sukella makujen maailmaan ja anna savun maun lumota makuaistiasi, jossa kohtaavat käsityö ia perheyritysten toiminta. Kulmakonditorian ruoan herkullisuus saa sydämesi sykkimään.
#myrskylänsavu #kulmakonditoria #savukala #hyvääruokaaNyt on sitten Satumaisen hyvää lohta Kulmassa!
Haluamme jatkuvasti kehittää makujamme, koska ruoan vaan pitää olla yksinkertaisesti niin hyvää kuin mahdollista! Juuri siksi jatkossa meillä syöty lohi on ehdottomasti entistäkin parempaa.
Aloitimme juuri yhteistyön Myrskylän Savun kanssa, josta tulee Kulman ruoissa käytetty savukala. Perheyrityksenä arvostamme erityisesti toista perheyritystä ja myös sitä, että kokemusta on kertynyt omaan osaamiseen jo pitkän tovin.
Myrskylän Savun toimittama lohi on savustettu perinteisin menetelmin ja se saa herkullisen makunsa aidosta leppä- ja pyökkisavusta, ilman ylimääräisiä lisä- tai säilöntäaineita. Tule ja maista - emme voi millään uskoa, että olisit eri mieltä. Voimme myös helposti samaistua Myrskylän Savun sloganiin: Satumaisen hyvää savukalaa! Ja kaiken lisäksi käsityönä valmistettua, rakkaudella teille! Saman voisi sanoa myös ruoistamme.
Tervetuloa Kulmaan! Tilaa etukäteen, tule kun valmista - nauti meillä tai ota mukaan: www.kulmis.menu
#Kulmakonditoria #Myrskylänsavu #savukala #lohiannokset #hyvääruokaa
... Lue lisääLue vähemmän
Ihanaa maistuu
Missä on Kulma ??